Съни Транс ЕООД - транспорт и спедиция
съни транс еоод е една от най-големите фирми в района на несебър за транспорт на насипни строителни материали и варо-циментови разтвори, спедиция и строителна механизация

   Съни Транс ЕООД е частна независима компания, която в последните две години работи много усилено в сферата на транспорта и спедицията. Благодарение на високия професионализъм на нашите служители и отношението към клиентите, Съни Транс ЕООД успява да си създаде име на доверен и предпочитан партньор. За да осигури безпроблемния превоз на вашите товари Съни Транс ЕООД разполага със собствен автопарк от нови автомобили, отговарящи на изискванията на EC. Разполагаме с високообемни и бордови автомобили, както и такива за превоз на опасни товари.

За да оцелее в съвременния бизнес всяка една фирма се нуждае от бързи и навременни действия. Това е от особено значение в сферата на международния транспорт и спедицията. Още от времето на древен Рим най-важното за развитието на човечеството е бил качествения транспорт. Уповавайки се на това изпитано правило ние с удоволствие ви предоставяме нашите транспортни услуги.

Информация:
Последна актуализация: 13.06.2013
Посещения: 5898
© 2007-2018 Почивка на море в Несебър с bgNesebar.com