Хотел Риор - Слънчев бряг
В сърцето на Слънчев бряг само на 150 метра от хотел Кубан, символът на курорта
Хотел Риор се радва на чудесно местоположение в сърцето на Слънчев бряг само на 150 метра от Хотел Кубан, символът на курорта, и на 300 метра от плажа. Модерният тризвезден хотел е перфектен избор за тези гости, които искат да усетят в пълнота атмосферата на най-големия морски курорт у нас. Хотел Риор в Слънчев бряг предлага на своите гости отлични условия за настаняване и почивка на изключително атрактивни цени, добра кухня, множество допълнителни услуги.

Хотел Риор предлага завидно разнообразие от възможности за настаняване в 35 двойни стаи, 8 семейни стаи, 4 студиа, 10 апартамента с една спалня, 4 апартамента с две спални, 2 луксозни апартамента, което ще задоволи всеки вкус и бюджет. Съвременната и лека атмосфера, различните удобства и комфортната мебелировка гарантират приятен престой на всеки гост.

Тризвездният Хотел Риор в Слънчев бряг разполага с ресторант и бар, открит басейн със секция за деца, сейф на рецепция, козметичен салон с масажи и различни терапии. Някои от допълнителните услуги в хотела включват пране и гладене, организиране на екскурзии, наем на автомобили.
Информация:
Последна актуализация: 26.07.2011
Посещения: 5557
© 2007-2018 Почивка на море в Несебър с bgNesebar.com