Опънати тавани Clipso
опънати тавани clipso - уникални, модерни и достъпни, 10 пъти по-здрави, 10 години гаранция

Опънати тавани Clipso представляват сами по себе си високотехнологичен продукт - тъкан от полиестерни влакна с полиеританово покритие – с ширина от 5 м., която позволява без снадки да се покрие практически всяко едно помещение, скриват тръби и др. проблемни елементи, създават уют и внасят модерен стил в дома, офиса, заведението, хотела и всякакъв вид бизнес помещение.

Благодарение на естетиката, на модерния стил и своите хигиенни, акустични, влагоустойчиви, топлоизолационни и др. свойства опънати тавани и стени Clipso намират широко приложение в както в дома, така и в бизнес сектора.

Когато избирате Clipso Ви се гарантира безупречно качество на обслужването. Професионализъм, ноу-хау и внимание,които да посрещнат по най-добрия начин нуждите на нашите клиенти. Но избирайки Clipso , също така означава да се възползвате от многото предимства да имате отношения с компания, чиято репутация продължава да нараства.

Юниор Дизайн ООД е регистриран дистрибутор на опънати тавани и др. продукти на Clipso, с удостоверен и контролиран от гледна точка на качество монтаж на системите в домашен, бизнес и публичен сектор.


Разгледайте още за опънати тавани clipso в официалния сайт на Юниор Дизайн ООД
Информация:
Последна актуализация: 12.07.2016
Посещения: 2968
© 2007-2019 Почивка на море в Несебър с bgNesebar.com