Къща за Гости КАСА ЛЮБА
Приветлива къща за гости в Свети Влас. Приема резервации целогодишно. Напълно оборудвани стаи с всички удобства само за 13 лв на легло!

HOTEL "CASA LUBA" се намира на едно от най-прекрасните места по нашето черноморие, а именно курортния град СВЕТИ ВЛАС.


Имайки предвид географското разположение на курорта и неговите чисто природни дадености смеем да твърдим, че това е едно от най-удачните места за почивка през летния сезон. HOTEL CASA LUBA се намира в близост до центъра на Свети Влас и на 10 минути ходене пеша от Яхтено пристанище МАРИНА ДИНЕВИ. И предвид компактното разположение и размерите на Свети Влас CASA LUBA е на крачка разстояние от  всичко, което може да направи почивката ви уникална и разнообразна. Получавате тишината и спокойствието, които са нужни за вашия отдих и усамотение и в същото време сте на минути от преливащия от хора и атракции плаж на СВЕТИ ВЛАС, на крачка разстояние от плажните барове и дискотеки, също толкова близо е и търговската улица на СВЕТИ ВЛАС. HOTEL CASA LUBA се намира на 4 км. от Курортен Комплекс Слънчев Бряг и на 10 км. от старинния град Несебър. Толкова много предпоставки за добре прекарано време на българското черноморие.

 

За настаняването на своите гости Hotel CASA LUBA разполага с апартаменти, студия и двойни стаи. Оборудвани с климатик, хладилник и телевизор. За посетителите на хотела са осигурени безплатни кабелна телевизия и интернет, за посетителите с автомобили е осигурен паркинг. Правото да избирате как да прекарате почивката си е във ВАШИ ръце! Ние сме тук за да ви помогнем да направите почивката си незабравима до толкова, че при всяка възможност да ни посещавате отново и отново.

 

Удобства


Хотел, квартира, комплекс

паркинг

Настаняване

Климатик Самостоятелен санитарен възел Телевизор Мини бар / хладилник Интернет Wi-Fi Тераса Домашни любимци Целогодишно

Стаи

Двойна стая Тройна стая Апартамент
Информация:
Последна актуализация: 30.06.2014
Посещения: 4584
© 2007-2019 Почивка на море в Несебър с bgNesebar.com