Хотел Тринити Сий Резидънс - Несебър
Добре дошли в Trinity Sea Residence, град Несебър
    “Trinity Sea Residence“ разполага с 12 двойни стаи и 3 апартамента, предлагащи максимален комфорт и удобства на своите гости.

Стаи
    Двойните стаи са обзаведени с две легла и възможност за допълнително легло. Почти всички стаи имат тераси с изглед към морето. Мебелите осигуряват лукс и удобство на почиващите в резиденцията. Всички стаи и апартаменти предлагат висок комфорт и съвременен лукс - румсервиз, минибар, кабелна телевизия и радио, климатична инсталация, телефон, достъп до интернет. Баните са луксозно оборудвани, разполагат с душ, сешоар и аудио инсталация.

Апартаменти
    Двата апартамента са обзаведени с една спалня и две единични легла, което позволява настаняването на 4 човека. Резиденцията предлага един апартамент тип „Студио”, който е обзаведен с едно двойно и едно единично легло с възможност за допълнително. Мебелите и обзавеждането са издържани във висок стил и предоставят максимално удобство на всички посетители.Апартаментите имат тераси с изглед към морето.

    Всички бани са луксозно оборудвани, имат вани, душ-кабини и разполагат със сешоар и аудио инсталация.

    Резиденцията предлага и следните услуги: възможност за ползване на охраняем паркинг, вестник, сейф, събуждане по телефона, информация, резервации, коли под наем, екскурзии, VIP обслужване и SPA услуги.
    Всички услуги са безплатни.

Цените включват : нощувка, закуска, курортна такса и застраховка, ДДС.Информация:
Последна актуализация: 21.06.2010
Посещения: 7673
© 2007-2018 Почивка на море в Несебър с bgNesebar.com