Хотел Перла - Слънчев бряг
Модерен хотел в атрактивен архитектурен стил

   Модерната сграда на хотела е само на 250 метра от плажната ивица и на 300 метра от центъра на курорта. На разположение на гостите на „Перла” са общо 80 двойни стаи и 42 апартамента с по една спалня. Стаите са уютни и удобни, оборудвани с климатик, телефон, телевизор и мини-бар. Всяка стая разполага със собствен балкон. Апартаментите разполагат с оборудван кухненски бокс, климатик, телевизор, телефон, както и с балкон. Гостите на „Перла” могат да използват сейф на рецепцията на хотела.

   Хотелът разполага със зала за бизнес мероприятия и семинари с капацитет до 80 души. А в засимост от нуждите на своите гости предлага и осигуряване на техническо оборудване, както и пакетни цени за мероприятия.

   Стилно обзаведеният ресторант предлага богат асортимент от ястия от българската и международната кухня и отбрани напитки. Лоби-бара предоставя възможност за почивка и срещи в приятна и спокойна атмосфера.

   Гостите на „Перла” могат да се забавляват в открития басейн на хотела, както и да посетят фитнес центъра или масажния кабинет на хотелския комплекс. На разположение са и зала за билярд и електронни игри.
Информация:
Последна актуализация: 17.07.2010
Посещения: 8256
© 2007-2019 Почивка на море в Несебър с bgNesebar.com