Къща за гости "DeJavu Summer House"
лятната къща за гости dejavu summer house води в съревнованието не само поради благозвучното си наименование, правещо препратка към френския аристократизъм, но и като един от най-новите и привлекателни хотели в залива на равда.

   Къща за гости "DEJAVU SUMMER HOUSE " се е сгушил уютно на главната улица в селцето, не далеч от плажната ивица, без да натрапва на гостите си, присъствието и суматохата на околните туристи, а в същото време, не ни лишава от инфраструктурното удобство на мегаполиса с непосредствената си близост до многобройните околни механи, fassion барове и кафенета, магазини и супер маркети.

   

   В духът на тази типично градска атмосфера, витражите по стъклената фасада на SUMMER HOUSE DEJAVU, предлагат една малка светлинна феерия, граничеща с приказна фантазия, ниските кожени гарнитури, носещи посланието на изтънчена визия, способстват за целодневното благоразположение на посетителите, а санитарните помещения, решени в италиански дизайн, ни нашепват за абсолютно незабравим отдих.

 

Удобства


Хотел, квартира, комплекс

паркинг ресторант бар конферентна зала външен басейн фитнес сауна сейф

Настаняване

Климатик Самостоятелен санитарен възел Телевизор Телефон Мини бар / хладилник Интернет Wi-Fi Тераса Кухненски бокс Вана / джакузи

Стаи

Двойна стая Тройна стая Студио Апартамент
Информация:
Последна актуализация: 18.06.2013
Посещения: 10069
© 2007-2019 Почивка на море в Несебър с bgNesebar.com