Хотел Съни Бюти - Слънчев бряг
Хотел "Съни Бюти" се намира в западната част на курортен комплекс слънчев бряг. той е разположен на 200 м. от плажната ивица.

Хотел "Съни Бюти" се състои от 5 етажа, петият от които е терасовиден със стъклени асансьори. Има 31 четиризвездни апартамента, които заемат площ от 2700 кв.м. Те включват 27 апартамента с една спалня и 4 апартамента с две спални. Оборудван е с климатична и електронна система, съответстващи на най-новите технологични тенденции. Хотелът е приспособен и за хора с двигателни затруднения. Разполага с денонощна охрана.

 

В хотела има ресторант, вътрешен и външен бар, интернет кафе, джакузи, масаж, сауна, фитнес, басейн пригоден и за деца и детски кът. В района на хотела има зеленина и красива природа.

 

 

Хотела се състои от 31 четиризвездни апартамента, които заемат площ от 2700 кв.м. Те включват 27 апартамента с една спалня и 4 апартамента с две спални.

Апартаментите включват:

- всекедневна;
- баня с тоалетна;
- хладилник и минибар;
- кабелна телевизия;
- голяма тераса;
- сейф;
- самообслужване;

В хотела има ресторант, вътрешен и външен бар, интернет кафе, джакузи, масаж, сауна, фитнес, басейн пригоден и за деца и детски кът.

Удобства


Хотел, квартира, комплекс

паркинг ресторант бар външен басейн фитнес сауна

Настаняване

Климатик Самостоятелен санитарен възел Телевизор Мини бар / хладилник Интернет Wi-Fi Детски кът Кухненски бокс

Стаи

Апартамент
Информация:
Последна актуализация: 30.07.2013
Посещения: 7233
© 2007-2018 Почивка на море в Несебър с bgNesebar.com