Хотел Каза Брава - Слънчев бряг
За любителите на морските вълни и търсачи на силните усщания, би било интересно да знаят, че хотел "Casa Brava" се намира на 250 метра от плажа и на 800 м от най-големия в страната увеселителен воден парк.

   "Casa Brava" е разположена на централната улица , минаваща по продъжение на "Слънчев Бряг",в посока с.Свети Влас и Елените.

   В непосредствена близост се намират полицейско управление, поликлиника, банка, театър, няколко ресторанта и супермаркет. Хотелът разполага с 10 двойни стаи (2+1 легла), 2 апартамента (2+3 легла) и VIP апартамент. Всички стаи са оборудвани с климатик ,телевизор с кабелна телевизия, минибар, сейф, сешоар и централна топлофикация.

   Комплексът разполага с басейн, шезлонги с чадъри, воден бар, фитнес зала, паркинг, денонощна жива охрана и СОТ.

   За Вас, любители на морските вълни и търсачи на силните усщания, би било интересно да знаете, че хотел "Casa Brava" се намира на 250 метра от плажа и на 800 м от най- големия в страната увеселителен воден парк. Дори и в такава непосредствена близост, обаче тези колосални летни фиести трудно ще успеят да Ви откъснат от прохладната атмосфира, витаеща около басейна на хотела. Докато се излежавате на шезлонг или се забавлявате във водата, младите и симпатични сервитьорки ще Ви севират ледено- студена бира, разхлаждащ коктейл или горещо мляко ( за всекиго по нещо).
Информация:
Последна актуализация: 23.06.2011
Посещения: 6941
© 2007-2018 Почивка на море в Несебър с bgNesebar.com