Автомобили под наем - Rent a car
кар рентал българия предлага коли под наем от всички класове в 22 града и курортни комплекса на българия.

Кар Рентал България предлага коли под наем от всички класове в 22 града и курортни комплекса на България - София, Варна, Бургас, Пловдив, Банско, Боровец, Пампорово, Свети Константин и Елена, Слънчев Бряг, Созопол, Несебър, Поморие и др.

 

Ние предлагаме най-новите автомобили под наем на най-изгодните цени. Джипове, бусове и лимузини под наем за страната и чужбина. Трансфери от и до всички Аерогари и точки на България и Европа. Цените на всички рент а кар услуги и микробуси под наем включват: неограничен пробег, пълно каско, гражданска отговорност, подмяна на автомобилите при нужда, техническо обслужване,  платени такси в България, 24 / 7 контакт с нас, безплатна доставка от 06.00 до 22.00 ч. Офисите на Кар Рентал България дават възможност за бърза връзка с всички възлови артерии в страната, което намалява времето и разходите за транспортиране на гостите до която и да е дестинация. Нов, удобен автомобил или автобус под наем с англо или немско говорещи шофьори е услугата, която все повече се търси от бизнеса и фирмите у нас.

Кар Рентал България налага нов стандарт в rent a car и транспортните услуги и е образец за сигурност и конфиденциалност по време на Вашето пътуване. Това ни кара да вярваме, че все повече фирми ще търсят нашите услуги.

Информация:
Последна актуализация: 13.06.2013
Посещения: 6354
© 2007-2018 Почивка на море в Несебър с bgNesebar.com